1

Hero Adventures


-advertentiepositie-Haal je innerlijke James Bond naar boven en versla een drugsbaron

Het lijkt wel de populaire Netflixserie Narcos waar jullie team in terecht is gekomen bij Hero Adventures. Overal liggen clous verborgen en moeten codes worden gekraakt om de enorme drugsvoorraad te vinden van een gevaarlijke drugsbaron en hem zo te verslaan. Alleen is dit niet Medellí­n in Colombia, maar liggen de aanwijzingen in een Nederlandse stad. Of kies voor het spannende spel Hunted, waarbij je uit handen van de wet moet blijven. Net als in de tv-serie Hunted en de YouTube hit Jachtseizoen!

Stop drugsbaron Marco V.

De missie die je krijgt bij het spannende spel Undercover begint in het hoofdkwartier van de geheime dienst. Een medewerker geeft jullie de nieuwste informatie en een iPad waar de bekende gegevens over het virus op staan. En net als James Bond krijgen jullie de laatste snufjes mee om de missie te volbrengen. Pak de koffer, activeer de iPad en volg de route naar de eerste locatie. Daar begint het avontuur pas echt, want wat je hier vindt blijkt slechts de eerste aanwijzing te zijn voor een wilde jacht door de stad. Dit avontuur van Hero Adventures> is ook een tof uitje met meerdere teams. Welk team volbrengt de missie het eerst?

Blijf op vrije voeten in Hunted

Ontsnapt uit de gevangenis, maar wat nu? Gelukkig krijgt jullie team een iPad in handen met daarop de locatie van alle kluizen in Heerenveen. Belangrijk, want voor een geslaagde vlucht is harde cash een must. Het is dus zaak om zoveel mogelijk kluizen te kraken, maar pas op: zodra een kluis opengaat zien de achtervolgers jullie positie! Kiezen tussen het team van jagers of gejaagden hoeft niet, omdat de rollen halverwege worden omgedraaid. Welk team wint bij Hunted blijft zo onzeker tot het einde.

Of kies voor het avontuur Sherlock en help de politie als een echte Sherlock Holmes meerdere gijzelaars te vinden en te bevrijden. Hero Adventures heeft trouwens ook enkele spannende indoor VR games: La Casa de Dinero en Moordspel.

Het hoofdkwartier

Het hoofdkwartier van de geheime dienst ligt slim verborgen in een restaurant in de stad van je keuze, net als de start voor de ontsnapping in Hunted. Zo kunnen jullie je experience meteen combineren met een drankje, lunch of diner. Dat gaat er wel in na zo'n spannend avontuur in de buitenlucht! Hero Adventures werkt samen met restaurants in enkele steden in Groningen en Friesland, maar een zelfgekozen locatie kan ook.

Hero Adventures in Heerenveen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.hero-adventures.nl

Kijk goed door de iPad en zie de virtuele wereld over de echte. Foto: Hero Adventures
Kijk goed door de iPad en zie de virtuele wereld over de echte. Foto: Hero Adventures
Een iPad wijst je de weg door je avontuur en door de stad. Foto: Hero Adventures
Een iPad wijst je de weg door je avontuur en door de stad. Foto: Hero Adventures
Spannende puzzels, codes en opdrachten. Foto: Hero Adventures
Spannende puzzels, codes en opdrachten. Foto: Hero Adventures
Waar nu naar toe? Foto: Hero Adventures
Waar nu naar toe? Foto: Hero Adventures