Uitstapjes vlakbij Hero Adventures

Heerenveen Museum

heerenveen, Friesland (0.07km)  -  In het Heerenveen Museum kunnen bezoekers kennismaken met de cultuur en geschiedenis van de Friese hoofdstad.

's maandags gesloten 

Ferdinand Domela Nieuwenhuis Museum

heerenveen, Friesland (0.07km)  -  Dominee, vrijdenker, socialist en anarchist, maar voor alles strijder tegen maatschappelijk onrecht: ontmoet Ferdinand Domela Nieuwenhuis in Heerenveen!

's maandags gesloten 

Posthuis Theater

heerenveen, Friesland (0.28km)  -  Het Posthuis Theater is niet alleen het toneel van theatervoorstellingen, maar ook van huwelijken. Zeg 'ja' op het podium, terwijl de tranen van aanwezigen op het rode pluche vallen.

elke dag geopend 

Quest Escapes: 3D online escaperoom

heerenveen, Friesland (0.41km)  -  Bij Quest Escapes dwaal je door gedetailleerde online kamers in 3D. Open laatjes, snuffel in kasten, lees de papieren op tafel en probeer de schat te vinden! Een uitje voor thuis.

elke dag geopend 

Skischool Swing

heerenveen, Friesland (0.68km)  -  Echte Oostenrijks gediplomeerde skileraren leren bij Skischool Swing de fijne kneepjes van skiën en snowboarden. En dat allemaal binnen!

elke dag geopend 

Stadiontour Abe Lenstra Stadion

heerenveen, Friesland (0.73km)  -  Ontdek de verhalen van SC Heerenveen tijdens een stadiontour door Het Abe Lenstra Stadion. Kom op plekken waar je als gewone voetbalsupporter normaal niet komt!

geopend op afspraak of bel +31 (0)513 612 100 

Fryslân Fean Plaza - zalen en evenementen

heerenveen, Friesland (0.82km)  -  Het Abe Lenstra Stadion is behalve een voetbalwalhalla, ook een prima locatie voor een bedrijfsfeest, een bruiloft of een avondje uit eten. Ontdek de mogelijkheden!

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Mountain Network Heerenveen

heerenveen, Friesland (0.88km)  -  Waag je op de klimwand bij Mountain Network Heerenveen. In het Abe Lenstra Stadion in sportstad Heerenveen kunnen zowel beginners als gevorderden terecht.

elke dag geopend 

Museum Belvédère: moderne kunst in Friesland

heerenveen, Friesland (2.37km)  -  Het bekendste museum voor moderne en hedendaagse kunst in Friesland is Museum Belvédère. Kom ook eens naar het schilderachtige Oranjewoud!

's maandags gesloten 

Jumpstyle Heerenveen

heerenveen, Friesland (2.44km)  -  Kom gezellig een dagje springen bij indoor trampolinepark Jumpstyle Heerenveen en ontdek de mix van entertainment en sport bij de verschillende activiteiten.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

De Vries Indoor Karting

heerenveen, Friesland (2.45km)  -  Met een snelheid van 80 kilometer per uur razen de karts voorbij. Beleef het zelf bij De Vries Indoor Karting.

's maandags gesloten 

Thialf Heerenveen

heerenveen, Friesland (2.64km)  -  Wat is een winter zonder schaatsen? Gelukkig kan er ook zonder koude temperaturen geschaatst worden op de Heerenveense ijsbaan Thialf.

geopend elke dag geopend 

Speelparadijs Ballorig Heerenveen

heerenveen, Friesland (2.8km)  -  Neem een duik in de ballenbak van het overdekte speelparadijs Ballorig Heerenveen, speel een spannend potje lasergamen of klim op de klimmuur!

elke dag geopend 

Plan 2 - Bowling Sports & Fun

heerenveen, Friesland (2.81km)  -  Kom gezellig bowlen, barbecueën of gourmetten met vrienden en familie bij Plan 2 Heerenveen.

's maandags gesloten 

Dreamflights ballonvaarten

oudehaske, Friesland (3.37km)  -  Dreamflights is een ervaren ballonvaartbedrijf. Opstartlocaties zijn in het noorden van het land. Zie het weidse Friese land voorbij trekken!

elke dag geopend 

Ecokathedraal

mildam, Friesland (5.01km)  -  De Ecokathedraal is een werkplaats in het groen, waar restmateriaal van stratenmakers wordt opgestapeld tot bouwwerken. Deze bouwsels zorgen voor variatie in planten en dieren. Iedereen mag komen kijken en meebouwen!

elke dag geopend 

Liefhebberij De Hooiberg - Koffie- en theeschenkerij

katlijk, Friesland (5.45km)  -  Liefhebberij de Hooiberg is een klein paradijsje om een kopje koffie of thee te drinken midden in de natuur.

gesloten, open van  15 april t/m 31 oktober, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Puzzelmuseum

joure, Friesland (6.3km)  -  Het Puzzelmuseum in Joure heeft een grote collectie verschillende puzzels. Je kunt zelf ook fanatiek aan de slag.

geopend op afspraak of bel +31 (0)513 416 417 / 06 48 63 11 84 

Help Boer Bart een handje mee op de speelboerderij

rotstergaast, Friesland (6.89km)  -  Glooiende weilanden, grazende koeien en spelen in de Friese natuur. Terug naar de basis! Op de speelboerderij van Boer Bart krijgt je dagje weg een boeren boost - en stiekem is het nog leerzaam ook. Help mee met klusjes en voel je een echte boer.

open op zondag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Hero Adventures