De Speulderai - GESLOTEN

De Speulderai

Dit uitstapje bestaat niet meer. Op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest, een locatie voor een familiedag, of een geweldige activiteit voor een bedrijfsfeest? De Speulderai heeft het allemaal!

De Speulderai organiseert diverse arrangementen zoals curling, plofbal, klompjesgolf, wipschieten, koersbal en kolven. Ook de dagtocht met fiets en step is een echte aanrader. Een tocht langs weilanden met originele boerderijen en door pittoreske Westfriese dorpjes. Kortom, een tocht van veel fiets- of stepgenot, maar ook een tocht waar veel te zien is! De voetjes gaan ook zeker van de vloer bij de Speulderai. Er zijn hier allerlei leuke themafeesten te boeken, zoals de Griekse avond, de Country avond, de Bourgondische avond, of gewoon lekker Hollands!

Niemand gaat hier met een lege maag naar huis. Liefhebber van pizza? Of liever fonduen, barbecueën of gourmetten? Hier kan het allemaal. Vooral het Diner Dansant is erg leuk en lekker! Heerlijk dineren met op de achtergrond muziek van een artiest, pianist of andere vorm van entertainment.

De Speulderai in Opmeer leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, themafeest, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

De Speulderai

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.