Vlogfeestje of glitterparty? Vier je verjaardag in Beeld en Geluid

Kinderfeestje Beeld & Geluid

Youtuben, video's en tutorials kijken, welk kind doet dat niet graag? En misschien wordt er gedroomd van een eigen vlog? Dan valt het Let's YouTube Vlogfeestje vast in de smaak. Verras de jarige met dit feestje in Beeld en Geluid en laat hem of haar samen met vriendjes een echte vlog maken. De professionele vlogcamera's liggen al klaar voor de YouTube-sterren in spé. Met de juiste tips en tricks lukt het zeker om een mooie video te maken. Bekijk voorbeelden van bekende vloggers en bedenk een onderwerp of een coole challenge - net als Dylan Haegens. Met de beste beelden creëren de kinderen samen een vette vlog!

Groepsgrootte: minimaal 7 en maximaal 12 kinderen. Vanaf 10 jaar.

Glitter & glamour à la Jill

Geen camera's, maar een heleboel vulpennen liggen klaar voor het kinderfeestje in Jill-stijl! Maak samen met vriendinnen de mooiste creaties met de tips die Jill voor je heeft achtergelaten in Beeld en Geluid. Dit is een feestje voor echte creatievelingen. Die net als Jill wel van wat glitter en glamour houden. Ga samen aan de slag, maak de mooiste tekeningen en geniet daarnaast van een feestelijke high tea. Groepsgrootte: minimaal 7 en maximaal 10 kinderen. Vanaf 7 jaar.

Beeld en Geluid experience

Na de workshop mag de hele feestgroep nog de Beeld en Geluid experience bezoeken. Log in met een ring, kies je favoriete BN-er en ga op ontdekking door de wereld van televisie en media. Lees het nieuws, ga aan de slag als regisseur en ga het podium op in de Popstudio! Je ring bewaart alles wat je doet zodat je het thuis nog eens terug kunt kijken.

Foto: Beeld en Geluid.

Foto: Beeld en Geluid © Tjitske Sluis.

Foto: Beeld en Geluid.

Foto: Beeld en Geluid.

Foto: Beeld en Geluid.

Foto: Beeld en Geluid.

Foto: Beeld en Geluid.

Foto: Beeld en Geluid.