Pony rijden en huifkartochten bij Het Lamoen

Ponyrecreatie Het Lamoen

Wat is er voor ponyfans veel te doen bij Ponyrecreatie Het Lamoen! Naast ponyrijlessen kun je er ook pony's poetsen of een workshop volgen over jezelf en het paard. En daarna even de geitjes en konijnen aaien of met de honden spelen. Want die wonen er ook. Geen leukere plek voor een kinderfeestje, die je natuurlijk viert samen met de pony's.

Bij Het Lamoen kun je ook zelf een huifkartocht maken. Eerst krijg je een basiscursus pony en huifkar van een dag, zodat je er veilig op uit kunt trekken. Maak er een lang weekend van of meteen een hele vakantie van twee weken. Je krijgt dan een huifkar mee die compleet is uitgerust met kampeergerei voor zes personen. Er kunnen maar drie personen in de huifkar slapen, dus neem een tentje en matjes mee als je met meer bent. Of huur ze bij Het Lamoen. Met de handige informatiemap en routekaart kom je op de mooiste plekjes van Twente en is het vinden van geschikte campings een peulenschil.

Ponyrecreatie Het Lamoen in Markelo leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, schoolreisje, workshop en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Ponyrecreatie Het Lamoen

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.