Uitstapjes vlakbij Ponyrecreatie Het Lamoen

't Witte Hoes - restaurant en bowling

rijssen, Overijssel (1.2km)  -  De zes bowlingbanen van Bowlingcentrum 't Witte Hoes vormen het toneel van een keiharde strijd. Wie gooit de eerste strike? Kom ook naar 't Witte Hoes voor andere groepsuitjes of om iets te eten in het restaurant. Vier je groepsuitje of feestje...

Zompen Museum

enter, Overijssel (3.34km)  -  Tussen oude gereedschappen en indrukwekkende verhalen vind je heuse zompen. Maar wat dat zijn? Dat leer je in het Zompen Museum.

Pelmolen Ter Horst

rijssen, Overijssel (4.1km)  -  Breng een bezoekje aan Pelmolen Ter Horst (1752) in het Overijsselse Rijssen. Bewonder in de historische olieslagerij een waanzinnig stukje Hollandse techniek.

-in the spotlights-

Dagje uit op Landgoed Het Rheins

enter, Overijssel (5.04km)  -  Landgoed Het Rheins biedt veel vermaak in het weelderige Twente. Speel midgetgolf, vier een leuk themafeest of kom bier proeven tijdens een High Beer. Overnachten kan in vakantiehuizen in Saksische boerderijstijl.

Wijn proeven bij De Wijnmakers

wierden, Overijssel (5.17km)  -  Kom voor een vakantiegevoel naar De Wijnmakers in Haaksbergen. Wandelen door hun wijngaard en wijn proeven alsof je in Frankrijk bent. Combineer de proeverij met een bootje huren voor een compleet dagje uit.

De Grimberghoeve

notter, Overijssel (5.41km)  -  Het lieflijke Reggedal is een geliefde plek om te recreëren. Op de Grimberghoeve geniet je van een overnachting in landelijke stijl in één van de hooiberghuisjes of in je tent op de landschapscamping.

Museum Eungs Schöppe

markelo, Overijssel (5.74km)  -  Museum Eungs Schöppe heeft in het voorjaar en najaar regelmatig wisselende tentoonstellingen van klederdrachten, mutsen en stoffen uit Twente. De vaste collectie van merklappen en letterdoeken is de trots van het museum.

De Shetlandboerderij

holten, Overijssel (6.09km)  -  Op de Shetlandboerderij in Holten hebben kinderen voor even een eigen pony. Onder begeleiding mogen kinderen hier schattige Shetlanders verzorgen, hun manen borstelen en in de ponybak op ze rijden. Leuk als kinderfeestje!

Emaillemuseum

holten, Overijssel (6.51km)  -  Voor de tijd van hard plastic keukengerei hadden we emaille. Dit sierlijke materiaal was bijna onslijtbaar. Het Emaillemuseum heeft een leuke collectie van koffiebussen, pannensets, petreoleumstellen en nog veel meer. Allemaal op kleur gesorteerd!

Klompenmuseum Goor

goor, Overijssel (6.53km)  -  Hollandser dan Hollands! Ga in het Klompenmuseum Goor op ontdekkingstocht langs de ontwikkeling van de klomp. De houten schoen is kenmerkend voor Nederland en dus zeker een museum waard!

Canadese Begraafplaats Holten

holten, Overijssel (8.09km)  -  Op de Canadese Begraafplaats in Holten liggen 1394 Canadese soldaten die hun leven gaven voor de bevrijding van Nederland in 1945. De begraafplaats is vrij te bezoeken, er is een informatiecentrum.

Escape Room Holten

holten, Overijssel (8.13km)  -  Flakkerend kaarslicht, vreemde muziek en opeens sta je voor een geheimzinnig kerkhof. Een deur slaat dicht en je beseft dat jij en je vrienden opgesloten zijn. In de val van de vampiers! Lukt het jullie om op tijd te ontsnappen?

Natuurmuseum Holterberg

holten, Overijssel (8.44km)  -  Meer dan duizend diersoorten zijn er te zien in Natuurmuseum Holterberg. Het museum is beroemd om zijn natuurdiorama's; levensgrote 'kijkdozen'. Kinderen kunnen heerlijk spelen en leuke opdrachten doen in het Bos van Daantje Das. Voor de...

Kasteel Warmelo

diepenheim, Overijssel (9.13km)  -  Ontdek het prachtige Kasteel Warmelo, omgeven door een groot park. Vier eeuwen tuinarchitectuur, verschillende tentoonstellingen en de prachtige natuur verwelkomen je!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Ponyrecreatie Het Lamoen