Camping Buitenplaats Beekhuizen

Camping Buitenplaats Beekhuizen

Je eigen tent neem je niet mee naar de kleinschalige camping Buitenplaats Beekhuizen. Hier is het 'glamping only': in alle luxe genieten van de prachtige natuur van Nationaal Park Veluwezoom. Knus met z'n tweetjes in een mooie houten ronde Pod. Of met het hele gezin in een luxe Lodgetent met twee slaapkamers. Allemaal met je eigen sanitair. Verwen jezelf extra en neem een Bush Pod met warme buitendouche. Douchen midden tussen de bomen, begeleid door het gekwetter van de vogels moet je een keertje hebben meegemaakt: werkelijk een fantastische ervaring. Meer iemand voor een bad? Ga dan voor de Welness Lodgetent met je eigen privé hot tub buiten! Heerlijk luxe, terwijl je toch buiten leeft midden in de natuur.

Op het terrein vind je restaurant Woodz met groot terras. Dit is een permanent restaurant, maar lijkt wel een pop-up. Het heeft namelijk een gezellige food truck vibe, ook al kun je binnen zitten.

Camping Buitenplaats Beekhuizen in Velp leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Camping Buitenplaats Beekhuizen

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.