1

BoulesBitesBar Tilburg


-advertentiepositie-



BoulesBitesBar Tilburg: eten, drinken en jeu de boulen - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer. Jeu-de-boulen, lekker borrelen en dineren! Nodig vrienden, collega's of familie uit voor een hele nieuwe ervaring met dit leuke spel in de BoulesBitesBar in Tilburg. Hier combineer je jeu de boules met shared dining, drankjes en gezelligheid in een urban ambiance. Een leuke activiteit voor een familiedag, een verjaardag of een teamuitje!

Het spel

Hoe werkt het ook alweer? Eigenlijk is jeu de boules heel simpel. Reserveer een baan bij BoulesBitesBar en speel met 8-10 personen per baan. Je kunt met een, twee of drie personen tegen elkaar spelen. Groepjes gemaakt? Dan kan het spel beginnen! Vanuit de werpcirkel gooit de eerste speler de but en dan is het zaak de boules (ballen) zo dicht mogelijk bij de but te werpen. Dat moet lukken, toch? Oh, en wie verliest, die moet harken!

Streetfood

Bij een gezellig uitje hoort goed eten, want good food, good mood, niet waar? Bij BoulesBitesBar zit dat wel snor, want naast allerlei borrelhapjes kun je ook uitgebreide borrelplanken bestellen en shared dining. Een speciaalbiertje ernaast of een goede cocktail en het wordt zeker een geslaagd uitje.

Bedrijfsuitje? Jeu de boules!

Een potje jeu de boules is leuk voor iedereen en dus ideaal voor een bedrijfsuitje. BoulesBitesBar heeft ruimte voor maximaal 300 personen! Groepen van 6 tot 30 personen kunnen zelf online een arrangement samenstellen. Een drankje erbij of een compleet Food Arrangement met 3-gangendiner? Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

BoulesBitesBar in Tilburg is de ultieme horeca Jeudeboule beleving waar je je vrienden, familie of collega's uitnodigt voor een geheel nieuwe ervaring. De combinatie van Jeudeboules, Shared Dining, Drink en gezelligheid in een Urban ambiance van 1100m2. Een ideaal uitje voor groepen, verjaardagen, personeels- of bedrijfuitje maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit. Een beleving voor jong en oud!

BoulesBitesBar Tilburg in Tilburg leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.boulesbitesbar.nl

BoulesBitesBar Tilburg
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.