1

scheur en speur


-advertentiepositie-



Ontdek Groningen en los een mysterie op

Roep je familie, vrienden of collega's bij elkaar en ga op avontuur in de provincie Groningen. Een spannende roadtrip leidt je niet alleen langs de mooiste plekjes in deze provincie, maar ook langs een mysterie.

Ontdek wie jullie een geheimzinnige opdracht heeft gegeven: is deze persoon te vertrouwen of kunnen jullie beter stoppen met het volgen van de aanwijzingen die binnenkomen op je telefoon? Een keuze die het verschil kan betekenen tussen leven en dood...Of probeer de onschuld te bewijzen van hertogin Alyze, die in de gevangenis werd opgesloten vlak voor ze zou trouwen met haar geliefde Robert. Wat is er écht gebeurd in het verleden?

Deze mysteries van scheur en speur volg je op je eigen telefoon en zijn leuk voor twee tot zes personen. Ook kinderen kunnen meedoen. Als het verhaal wat te spannend is voor ze, laat ze dan wel meehelpen met zoeken maar hou het verhaal wat vaag voor ze.

scheur en speur in Groningen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en vriendinnendag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.scheurenspeur.nl

Is hier een clou verborgen? Foto: scheur en speur
Is hier een clou verborgen? Foto: scheur en speur
Daarheen! Op speurtocht door provincie Groningen. Foto: scheur en speur
Daarheen! Op speurtocht door provincie Groningen. Foto: scheur en speur