1

Club Tucan Game Club




Club Tucan Game Club

Spelletjesfanaten opgelet! Bij Club Tucan - gevestigd in Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 - duik je in een wereld vol spectaculaire videogames. Speel in virtual reality met acht verschillende simulatoren. Je waant je voor even echt in een andere dimensie. Voel je voor even Max, Charles of Lewis in een van de levensechte racesimulatoren. De stoelen bewegen mee, je voelt de G-krachten op je lichaam én je krijgt een VR-bril op, waardoor je het gevoel krijgt daadwerkelijk met 300 kilometer per uur op een bocht af te denderen.

Naast de nieuwste technologieën, speel je ook 'ouderwetse' arcadespelletjes, een potje tafelvoetbal of poolbiljart. Het is helemaal niet erg als je niet precies weet hoe de spellen werken, want er is altijd een host aanwezig om je een eindje op weg te helpen. Warm gekregen van al dat gamen? Dan kun je bij de bar terecht voor een verkoelend drankje (en hapjes).

Potje jeu-de-boulen of uit volle borst zingen in de karaoke? Dat kan in de Beachbar van Club Tucan.

Club Tucan Game Club in Amersfoort leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje, schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.clubtucan.nl

Club Tucan Game Club
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.