1

FarmCamps: Op Flakkee




Slapen & Kamperen bij de boer - Op Flakkee

Geniet van heerlijke luxe op het moderne melkveebedrijf van Huibert en Annet. Niet alleen de gasten genieten van de luxe, ook de koeien worden gigantisch verwend. Ze mogen zelf kiezen of ze naar binnen of buiten willen en ze liggen op echte koeienmatrassen. Deze manier van boeren levert dan ook bijzonder mooie en gelukkige koeien op die vaak in de prijzen vallen op de fokveedagen in Hellevoetsluis. De boerderij ligt op een heerlijk rustige plek op het eiland Goeree-Overflakkee, middenin de polder. Het eiland wordt aan drie kanten omringd door water: het Haringvliet, het Grevelingenmeer en natuurlijk de Noordzee. Met ruim 25 kilometer aan strand is er altijd wel een leuk plekje aan het water te vinden.

Kom alles te weten over het boerenleven tijdens een rondleiding van boer Huibert of boerin Annet. Iedere avond kun je helpen met halen, voeren en melken van de koeien. Rijd een rondje over het erg op een pony of maak zelf een kampvuur!

Voor een dag uit buiten de boerderij hoef je ook niet ver te gaan. Op een halfuurtje afstand ligt Adventuredome en natuurgebied Tiengemeten. Ook Faunapark Flakkee ligt in de buurt.

FarmCamps: Op Flakkee in Sommelsdijk leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Boek direct

De buitenkant van een Farmtent. Foto: FarmCamps
De buitenkant van een Farmtent. Foto: FarmCamps
De binnenkant van een Barntent. Foto: FarmCamps
De binnenkant van een Barntent. Foto: FarmCamps