1

Vakantiepark Giethoorn


-advertentiepositie-



Vakantie aan het water bij Vakantiepark Giethoorn

In de prachtige omgeving van het beroemde waterdorp Giethoorn ligt Vakantiepark Giethoorn. Geniet van een spetterende vakantie aan de oever van meer Het Bovenwijde. In het meer kun je heerlijk zwemmen of watersporten beoefenen, waarna je uitpuft in het sfeervolle burgers en grill eetcafé. Op een paar honderd meter ligt het prachtige Nationale Park de Weerriben Wieden waar je een mooie wandeling kunt maken. Het vakantiepark heeft ook een indoor speelzolder waar kinderen zich urenlang kunnen vermaken. Er zijn leuke spellen, een glijbaan en een ballenbak. Wanneer je er een dagje op uit wilt kun je een fiets huren bij het park. Of nog leuker: er met de sloep op uit. Als je namelijk een vakantiewoning huurt zit er bij veel vakantiewoningen automatisch een elektrische sloep bij! Heerlijk genieten op je eigen privé boot. (De sloep is alleen inbegrepen als je een vakantie boekt tussen 1 februari en 1 november. Er zit geen sloep inbegrepen bij de Lepelaar hotelchalet en de Tiny house).

Vakantiepark Giethoorn heeft diverse huisjes beschikbaar. Van een lodge aan het water, een bungalow met prachtig uitzicht over het meer tot een comfortabel tiny house. Allemaal van alle gemakken voorzien.

Vakantiepark Giethoorn in Giethoorn leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Boek direct

Foto: Vakantiepark Giethoorn
Foto: Vakantiepark Giethoorn