De Bazaar Beverwijk: shop langs verschillende culturen

De Bazaar Beverwijk

Stap in de wereld van De Bazaar Beverwijk en kom winkelen in een smeltkroes van meer dan vijftig culturen. In de ruim duizend winkeltjes en kramen vind je zoveel spullen en diensten dat je altijd wel iets vindt wat je zoekt! Boeken, schoenen, hippe kleding, woonartikelen, exotische groenten en fruit. Waan je op een souk in Marrakesh, waar heerlijke geuren je omringen en drink daarna in het oer-Amsterdamse café een kopje koffie op een Perzisch kleedje.

Wat vind je op De Bazaar Beverwijk?

De Bazaar Beverwijk is de grootste overdekte markt van Europa. Er zijn meerdere markthallen zoals de Zwarte Markt vol sneakers, tassen en gereedschap, een Oosterse Markt met woonaccessoires en lekkernijen, de Booghallen met een outlet van Leen Bakker en een kofferbakmarkt vol tweedehands schatten. Loop over de Bazaar Boulevard en verken alle verschillende markten! Loop ook de schitterende Goudsouk binnen waar je hoogwaardig goud kunt kopen en zelfs eigen sieraden kunt ontwerpen. Shop op De Bazaar bij meer dan duizend winkels, kramen en markten!

Exotisch eten

Op De Bazaar vind je tientallen eettentjes met lekker eten uit allerlei wereldkeukens. Kies bijvoorbeeld voor een authentieke Indiaanse curry, vers gegrilde Afghaanse kebab, lekkere falafel of ouderwetse poffertjes met poedersuiker. Op de Food Market worden al je zintuigen geprikkeld en mag je van alles proeven. In de Food Hal maak je een culinaire wereldreis langs zeventien food stands met traditioneel en vers bereid eten. Heerlijk eten voor een betaalbare prijs.

Entertainment op De Bazaar

Omdat De Bazaar zo divers is, is het een hele belevenis en een dagvullend uitstapje voor de hele familie. Voor kinderen is er een spannende speurtocht door de markthallen, ze laten zich schminken, gaan op tijdreis in de wereld van games bij Siplo's Games Xperience of jumpen op de trampolines van Bounz. Daarnaast is er op De Bazaar vaak entertainment voor kids. Volwassenen laten zich ondertussen verwennen door specialisten op het gebied van health en beauty. Laat je haar knippen, geef je nagels een manicure of laat je tanden witter maken.

De Bazaar Beverwijk in Beverwijk leent zich ook goed voor een vriendinnendag en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: De Bazaar Beverwijk.

Foto: De Bazaar Beverwijk.

Foto: De Bazaar Beverwijk.

Foto: De Bazaar Beverwijk.

Foto: De Bazaar Beverwijk.

Foto: De Bazaar Beverwijk.

Foto: De Bazaar Beverwijk.

Foto: De Bazaar Beverwijk.