Mooie Boules Haarlem: een speeltuin voor volwassenen!




Mooie Boules Haarlem

Zin in een potje Jeu de Boule met vrienden of collega's, maar dan wel in een hippe omgeving en met heerlijke borrelhapjes? Dan zit je bij Mooie Boules in Haarlem wel goed! Op deze plek voor volwassenen komt spel, goed eten en een potje karaoke samen in een speels concept.

Speeltuin voor volwassenen

Mooie Boules omschrijft zichzelf als een speeltuin voor volwassenen, en het is wel duidelijk waarom. Fanatiek een potje jeu de boulen met je vriendengroep en niet bijkomen van het lachen tijdens de karaoke. En dat allemaal onder het genot van goede maaltijden, borrelhappen, landelijke en lokale bieren en wijnen.

Ideaal voor groepsuitjes

Vanzelfsprekend leent Mooie Boules zich uitstekend voor een uitstapje met vrienden, een bedrijfsuitje of een groepsdiner. Na een lekker etentje kunnen jullie kijken wie het beste de jeu de boule ballen kan mikken, en wie het beste (en meest vals) zingt bij de karaokebar. Ook zijn er volop bordspellen die je samen kunt doen. Echt een mooie boel bij Mooie Boules!

Mooie Boules Haarlem: een speeltuin voor volwassenen! in Haarlem leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek mooieboules.nl

Mooie Boules Haarlem: een speeltuin voor volwassenen!
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.