Keck. kids




Laat kinderen lekker klimmen en klauteren bij kindercafé Keck. kids!

Bij Keck. in Gouda zijn verschillende doelgroepen welkom, zo ook de jonge, speelse kinderen. Misschien heb je eens een thuiswerkdag en ben je ondertussen verantwoordelijk voor je kind(eren). Nou, kom dan naar het Keck. kids kindercafé! Hier kun je rustig werken, terwijl je kind(eren) spelen in de indoorspeeltuin. Bij Keck. kids vind je een groot speeltoestel waar kinderen lekker kunnen klimmen en klauteren. Doordat het een apart gedeelte van Keck. is, heb je geen last van het eventuele lawaai. En no worries, je hoeft niet bang te zijn voor ongelukken. Keck. richt hun speelplek op grote én kleine kinderen.

Natuurlijk mogen ze achteraf aansluiten in het café voor een ontbijt of lunch. Dat hebben ze wel nodig! Hier kun je terecht voor een boterham of yoghurt, maar ook voor Freakshakes! Deze zijn iets minder gezond, maar wel superleuk én lekker.

Keck. kids organiseert af en toe ook leuke evenementen. Houd hiervoor Instagram en Facebook in de gaten!

Keck. kids in Gouda leent zich ook goed voor een vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag, kinderfeestje en themafeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 keck kids gouda kindercafe

Genoeg ruimte voor de ouder of oppas om bij te komen. Foto: © Keck.
Genoeg ruimte voor de ouder of oppas om bij te komen. Foto: © Keck.
Lekker klimmen en klauteren op een veilige speelplek. Foto: © Keck.
Lekker klimmen en klauteren op een veilige speelplek. Foto: © Keck.