1

Meneer Paprika in Haarlem




Meneer Paprika in Haarlem: een walhalla voor kinderen

Meneer Paprika is al jaren een begrip in het centrum van Haarlem en een walhalla voor kinderen. Wanneer je langsloopt, valt je oog meteen op de vrolijke etalage vol speelgoed. In eerste instantie is het namelijk een grote speelgoedwinkel. Echter vermaken de kinderen zich ook prima in het bijbehorende (kinder)café dankzij de speeltafel met treintoestel. Ondertussen genieten ze samen met hun ouder(s) of oppas(sers) van een lunch: soms gezond, maar vaak ook heel lekker en zoet. Zo varieert de menukaart van een bakje fruit, yoghurt en biologisch spiegelei tot ijsjes, taart en muffins. Tja, de meeste kids zijn nou eenmaal dol op zoetigheid, en bij Meneer Paprika is het kind koning (of koningin).

Wanneer ze vervolgens zijn uitgegeten en -gespeeld, kunnen ze zich nog lekker uitleven in de speelgoedwinkel. Grote kans dat je je kind niet makkelijk weg krijgt uit deze gigantische winkel met rekken en tafels vol speelgoed. Ah oh!

Meneer Paprika in Haarlem in Haarlem leent zich ook goed voor een familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 meneer paprika haarlem

Meneer Paprika in Haarlem
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.