Gladiator Sports
Gladiator Sports: Outdoor Paintball, Lasergame, Airsoft en Boogschieten

Gladiator Sports is het grootste combat park van Nederland. Trek je camouflagepak aan en leef je uit in een pittig potje paintball, lasergame of airsoft. Of stap in de Hunger Games en zet de pijlen op je boog tijdens de Arrow Battle. Hoe heftig het wordt is afhankelijk van je leeftijd, dus ook kinderen kunnen hier de dag van hun leven hebben.

Gladiator Sports bestaat uit ruim tien hectare bosgebied, met elf verschillende speelvelden. Grote speelvelden, zodat je speelt in een realistische en daardoor extra spannende omgeving. Je bent echt even die soldaat op missie. Dat komt ook door de camouflagepakken en professionele 'wapens'. Een game bestaat uit meerdere sessies van zo'n twintig minuten. Ben je uitgeschakeld? Geen nood, bij de volgende sessie ben je er gewoon weer bij!

Gladiator Sports in Almere leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 15,00 p.p.), schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.gladiator.nl