Sneeuwpret bij SnowPlanet: indoor skiën en snowboarden

Sta jij elk jaar op de lange latten of begin je juist net aan je avontuur in winterwonderland? SnowPlanet heeft voor allebei een passende piste in huis! Terwijl gevorderde skiërs en snowboarders van de steile piste zoeven, wagen beginners een poging op de kortere beginnerspiste. Voor de kids is er een kinderhelling waar ze veilig kunnen oefenen. In SnowPlanet is het lekker fris en overal ligt echte sneeuw. Het voelt dus echt als een wintersportavontuur!

Dagje indoor skiën

Met de vriendengroep de sneeuw in, de latten onderbinden voor een extra cool bedrijfsuitje of solo de piste trotseren: iedereen is welkom bij SnowPlanet. Vogel als beginner zelf de kunst van het skiën of snowboarden uit of maak een afspraak met een SnowPlanet instructeur. Tijdens het skiën krijg je alle tips en tricks die je nodig hebt om de piste de baas te zijn. Ook leuk voor gevorderden trouwens, om toffe trucjes te leren. Reserveer vooraf voor vrij skiën met een instructeur.

Handig om te weten

  • De piste op bij SnowPlanet? De indoor skihal is het hele jaar open!
  • Kom in je eigen ski outfit of huur op locatie spullen. Voor het lenen van materiaal betaal je extra, dit zit dus niet bij de entreeprijs in. Handig: alleen één item huren als je de rest zelf hebt kan ook;
  • Je boekt een ticket vanaf 1 uur op de piste, maar je kunt ook voor langere tijd boeken. Er zijn tickets voor 1 uur, 2 uren, 4 uren en 8 uren;
  • Op de piste gelden bepaalde pisteregels, zodat iedereen zonder gedoe lekker kan genieten van een dagje sneeuw.

Sneeuwpret bij SnowPlanet: indoor skiën en snowboarden in Velsen-Zuid leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 17,50 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: SnowPlanet.

Foto: SnowPlanet.

Foto: SnowPlanet.

Foto: SnowPlanet.

Foto: SnowPlanet.

Foto: SnowPlanet.

Foto: SnowPlanet.

Foto: SnowPlanet.