Museum Speelklok: het vrolijkste museum van Nederland

Uit alle hoeken van Museum Speelklok klinkt vrolijke muziek! Eeuwenoude zelfspelende muziekinstrumenten vormen hier een wondere wereld, die je al luisterend en lerend ontdekt. Ontdek de verhalen achter deze muzikale gadgets met de verschillende mechanismen: van het kleinste speeldoosje tot de grootste dans- en draaiorgels. Een leuk en leerzaam uitje in het centrum van Utrecht voor het hele gezin!

Bezoek www.museumspeelklok.nl »

Museum Speelklok

Gratis Muzikale Tour

Een bezoek aan Museum Speelklok is niet compleet zonder de vrolijke rondleiders. Ieder uur kun je mee met de gratis Muzikale Tour. Overal klinkt muziek, terwijl de rondleiders de instrumenten demonstreren. Ontdek dat deze muziekmachines, die soms al honderden jaren oud zijn, hun magie nog lang niet zijn verloren! Ga vervolgens zelf op ontdekkingstocht in de Museum Expeditie en bekijk de instrumenten die mensen vroeger in huis hadden.

Leuk voor kinderen

Elke woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag geeft Museum Speelklok een vrolijke rondleiding voor kinderen. Tijdens deze tour is er heel veel muziek, wordt er met z'n allen gezongen en mogen kinderen Konijn uit de Kool wakker maken! Dit feestje eindigt in de danszaal, waar je lekker mag dansen.


Museum Speelklok: het vrolijkste museum van Nederland in Utrecht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 9,00 p.p.), schoolreisje en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.museumspeelklok.nl »

Interactief. Foto: Museum Speelklok.

Een vrolijk museum! Foto: Museum Speelklok.

Interactief. Foto: Museum Speelklok.

Interactief. Foto: Museum Speelklok.

Interactief. Foto: Museum Speelklok.

Bewonder muziekinstrumenten. Foto: Museum Speelklok.

Interactief. Foto: Museum Speelklok.

Leuk voor kinderen. Foto: Museum Speelklok.