Speel tussen de dieren in kinderparadijs Binky

Speelboerderij Binky

Speelboerderij Binky, oftewel Kinderparadijs Malkenschoten, is eigenlijk een uit de kluiten gewassen kinderboerderij op het voormalige landgoed 'Malkenschoten'. Dieren zijn er nog steeds, maar er is tegenwoordig ook heel veel speelplezier te beleven op de boerderij. Vermaak je de hele dag op het spannende klimparcours, de waterfietsen, airtrampoline, de midgetgolfbaan en de overige attracties!

Alpaca's voeren

De karakteristieke boerderij is de thuisbasis van diverse dieren: kippen, vreemde vogels, cavia's, geitjes, konijnen, varkens, uilen, alpaca's en nog heel veel andere beesten. Voor vijftig cent kun je sommige dieren een handje speciaal voer geven, dat ze hartstikke lekker vinden. Een wel heel speciale bewoner van de boerderij is Binky, het vrolijkste varken dat er is. Binky speelt graag in de dierentuin en is dol op dansen. Kom jij met hem dansen op zijn eigen Binkypodium?

Urenlang spelen

Op de boerderij zijn heel wat spannende avonturen te beleven. Bouw je eigen hut, sla je slag op de minigolfbaan, scheur over het water in een waterfiets en bedwing het spannende klimparcours door de bomen of over het water. Lukt het jou om het water bij de spetterplek omhoog te pompen en door verschillende buizen naar de vijver te leiden? En weet jij wie er voorrang heeft in het verkeerspark?

Met de bus en wat lekkers

In het hoogseizoen rijdt de Binkybus dagelijks rond langs alle dieren en speeltuinen van de boerderij. Misschien ontdek je wel nieuwe speelplekjes! Rust na een dagje spelen uit op het grote en deels overdekte horecaterras. Ook leuk: huur een picknickmand en smul met het hele gezin aan de picknicktafel.

Speelboerderij Binky in Apeldoorn leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 10,00 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.

Ontmoet lieve geitjes. Foto: Binky

Allemaal lieve babydieren! Foto: Binky

Ontmoet lieve geitjes. Foto: Binky

Ontmoet lieve geitjes. Foto: Binky

Ontmoet lieve geitjes. Foto: Binky

Dansen met Binky. Foto: Binky

Ontmoet lieve geitjes. Foto: Binky

Lekker varen met de waterfiets. Foto: Binky

Ontmoet lieve geitjes. Foto: Binky

Er wonen allerlei dieren op de boerderij. Foto: Binky