Tuinen De Kruidenhoeve

Tuinen De Kruidenhoeve

De oude Saksische boerderij De Kruidenhoeve is al sinds 1979 uitsluitend biologisch bewerkt. In de jaren '90 begonnen Willem en Anneke Smits, de eigenaren, met de aanleg van de kruidentuinen die nu een heerlijke plek vormen voor een ontspannen wandeling door de natuur. Geniet kilometers lang van de mooie weiden. Voor kinderen is er het SpeurNeuzenPad met opdrachten. Kom tot rust in de natuur! Slapen tussen de bloemen is mogelijk in de Bed & Breakfast of het vakantieverblijf.

In de zomermaanden zijn de geneeskrachtige kruiden en vaste planten te bezichtigen. De tuinen van vierduizend vierkante meter zijn te bezichtigen via een pad van bijna een kilometer lengte, dat voert langs alle mooie plekjes en zitjes. Erg leuk is het SpeurNeuzenPad voor de kinderen. Gewapend met opdrachtjes en materiaal ontdekken de kinderen de wereld van de natuur.

Tuinen De Kruidenhoeve in Balkbrug leent zich ook goed voor een familiedag, schoolreisje, weekendje weg en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Tuinen De Kruidenhoeve

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.