Uitstapjes vlakbij Tuinen De Kruidenhoeve

Make-upworkshop bij Het Nolderwoud

zuidwolde, Drenthe (1.97km)  -  Leer het mooiste in je naar boven te halen tijdens een make-up-workshop!

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Beauty-arrangementen Het Nolderwoud

zuidwolde, Drenthe (1.97km)  -  Na een dagje ontspanning nog niet naar huis? Het Beauty-instituut Nolderwoud in Zuidwolde biedt keus uit verschillende meerdaagse beauty-arrangementen!

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Beauty- en Kuurinstituut Het Nolderwoud

zuidwolde, Drenthe (1.97km)  -  In het Nolderwoud, gelegen in de Drentse bossen, is het heerlijk ontspannen bij Beauty- en Kuurinstituut Het Nolderwoud. Er zijn verschillende behandelingen en arrangementen mogelijk.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Bungalowpark Het Nolderwoud

zuidwolde, Drenthe (1.97km)  -  Bungalowpark Het Nolderwoud is kleinschalig en comfortabel en ligt prachtig bij Zuidwolde. De huisjes zijn ruim en worden omringd door het Drentse landschap. Het park heeft een eigen meertje om in te zwemmen of te vissen.

elke dag geopend 

Sauna Thermen Zuidwolde

zuidwolde, Drenthe (2.68km)  -  Pure verwennerij, comfort en luxe zijn de kernbegrippen van Sauna Thermen Zuidwolde. Bezoekers betreden er een oase van rust, ontspanning en weldaad. Tijd wordt iets om te vergeten.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Kinderboerderij Dekibo

dedemsvaart, Overijssel (2.69km)  -  Bij Dekibo kunnen dierenvrienden hun lol niet op: vissen, varkens, cavia's en konijnen bewonderen om daarna lekker van de glijbaan te roetsjen!

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Tuinen Mien Ruys

dedemsvaart, Overijssel (3.68km)  -  Wandel rustig door de mooi aangelegde tuinen van tuinarchitect Mien Ruys. Ze begon in de jaren twintig van de vorige eeuw met haar proeftuinen. Inmiddels zijn haar drie oudste tuinen een rijksmonument.

geopend, 's maandags gesloten 

Camping 't Reestdal

balkbrug, Overijssel (3.88km)  -  Op zoek naar een leuke vakantie voor jong en oud? Bij camping 't Reestdal leven kinderen zich uit in één van de speeltuinen of in het verwarmde zwembad, terwijl de ouders genieten van de prachtige natuur.

elke dag geopend 

Natuurspeeltuin De Kleine Tuinman

dedemsvaart, Overijssel (4.82km)  -  Verstop je tussen het hoge gras, want wie je daar vindt moet wel van hele goede huize komen! Hutten bouwen, graven naar een schat, zandkastelen bouwen: in Natuurspeeltuin De Kleine Tuinman beleef je de natuur met alle zintuigen!

geopend op afspraak of bel +31 (0)523 613 193 

Museum De Wemme

zuidwolde, Drenthe (4.87km)  -  Ga mee terug in de tijd in museum De Wemme en bewonder de collectie oude handkarren en de expositie over Zuidwest-Drenthe. Maak ook een demonstratie tingieten mee!

geopend, elke dag geopend 

Camping Klein Zwitserland

zuidwolde, Drenthe (7.09km)  -  In het mooie natuurgebied Klein Zwitserland op de grens van Drenthe en Overijssel ligt de gelijknamige Camping Klein Zwitserland. De omgeving van deze familiecamping leent zich prima voor mooie fiets- en wandeltochten.

geopend, elke dag geopend 

Eurofly Paragliding

stegeren, Overijssel (7.42km)  -  Zwevend door de lucht bekijk je de prachtige natuur vanuit een bijzondere invalshoek. Welkom bij Paraglidingcentre Eurofly!

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Camping De Drenthse Roos

de wijk, Drenthe (7.65km)  -  Camping De Drenthse Roos ligt in het Reestdal, net buiten De Wijk. Met de camping als startpunt kun je heerlijk wandelen en fietsen, in het riviertje ernaast kun je een hengeltje uitgooien.

geopend, elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Tuinen De Kruidenhoeve