Kwekerij en tuin De Boschhoeve


-advertentiepositie-Kwekerij en tuin De Boschhoeve

Kwekerij De Boschhoeve bestaat sinds 1989 en biedt een groot assortiment aan vaste planten, bijzondere heesters en kleinbloemige clematissen. De kwekerij ligt aan een fietsknooppuntenroute en vormt daarom een leuk rustpunt tijdens een tocht!

De tuinen zijn van het vroege voorjaar tot diep in de herfst een bezoek meer dan waard. In de lente is het er een feest van duizenden bloeiende voorjaarsbollen. Er is ook een tuinwinkel aanwezig waar tuinbenodigdheden, zaden, kruiden en tuinkaarten te koop zijn. Daarnaast is er een schuur waar liefhebbers allerlei vintage spulletjes kunnen kopen: van oude serviezen tot stoere veilingkratten en chique linnengoed met kant.

Op afspraak kunnen groepen hier terecht voor een rondleiding. Ook is het mogelijk om met een groep te genieten van een lunch of high tea in de theeschenkerij. Verder zijn er allerlei activiteiten door het jaar heen, zoals het sneeuwklokjesfeest, het gladiolenfestijn en de oogstfair.

Kwekerij en tuin De Boschhoeve in Wolfheze leent zich ook goed voor een workshop. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.boschhoeve.nl

Kwekerij en tuin De Boschhoeve
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.