Park Oikos - Drakenwereld

Park Oikos - Drakenwereld

Park Oikos is helaas definitief gesloten. Park Oikos zit vol spannende en dappere bewoners, die wachten op bezoek. In dit educatieve familiepark vind je een Drakenwereld met levensechte draken. En er wonen ook wolven uit Slowakije in Ruinen! Een educatief familiepark vol verrassingen.

Park Oikos is helaas definitief gesloten.Park Oikos wint het zilver van de DagjeWeg.NL Award 2010.

Koning draak is 3,5 meter groot en de grootste draak in Park Oikos. In de Drakenwereld zette de eerste draak in 2009 voet aan de grond. Steeds meer draken zijn gevolgd, want in Park Oikos wordt de werelddrakenvergadering gehouden. Een vergadering die 30 jaar duurt en maar eens in de 300 jaar plaatsvindt. Kom kennismaken met deze levensechte draken, die overal in Park Oikos verstopt zitten. Of ontmoet heel andere bewoners: de wolven.

Echte wolven

De wolven staan de draken bij. Op zoek naar de wolvenschedel komen zij van Bratislava naar Oikos. De draken zijn er namelijk van overtuigd dat de schedel hier verborgen ligt...

Familiepark

Park Oikos is een park voor het hele gezin. Behalve de draken en de wolven is er ook een minidierenboerderij, waar kinderen de dieren kunnen aaien. En dan nog even schommelen in de enorme bloemenschommels, spelen op het reuzenganzenbord en de bijzondere sprookjesdieren ontmoeten. Park Oikos zit vol verrassingen! Park Oikos is helaas definitief gesloten.

Park Oikos - Drakenwereld

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.