Gamecity Zoetermeer




Urban minigolf, karten en meer in Gamecity Zoetermeer

Wie wint de race met karten? Wie is er sneller dan Verstappen? Gamecity Zoetermeer heeft allerlei uitdagende activiteiten voor een bedrijfsuitje of dagje uit vol spanning, snelheid en sensatie! Ideaal voor teambuilding om juist je vrienden, familie of collega's te verslaan in een wedstrijdje karten, urban minigolf of lasergamen.

Als je niet kunt kiezen...

Wie blijkt de redder in nood bij Prison Island en helpt het beste met ontsnappen? Naast de vele activiteiten biedt Gamecity Zoetermeer ook deals om het één en ander te combineren. Een ideale optie voor wie maar niet kan kiezen. Combineer een uurtje in de Prison Island bijvoorbeeld met een heat karten en één potje lasergamen. Of ga voor een gepersonaliseerde deal, bijvoorbeeld als je een bedrijfsuitje plant. Dan stel je zelf een dag samen.

De activiteiten zijn geschikt voor kinderen vanaf 1.35 meter en volwassenen. Bij het karten wordt onderscheid gemaakt tussen familieheats en volwassenheats. Is de jongste in de groep 13 jaar of jonger? Dan vindt er een familieheat plaats. Voor een familieheat moet één deelnemer langer dan 1.35 meter zijn. Bekijk meer informatie op de website van Attractiecentrum Zoetermeer.

Op avontuur met je vrienden

Wil je ook een keer met je vriendjes of vriendinnetjes langskomen? Er zijn allerlei mogelijkheden voor een kinderfeestje bij Gamecity Zoetermeer. Karten, Lasergamen of Prison Island met altijd achteraf een lekker bord patat. Fun!

Gamecity Zoetermeer in Zoetermeer leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 31,50 p.p.), schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Boek direct

Samen racen op de kartbaan. Foto: Gamecity Zoetermeer
Samen racen op de kartbaan. Foto: Gamecity Zoetermeer
Houd jij het hoofd koel tijdens LaserGame? Foto: Gamecity Zoetermeer
Houd jij het hoofd koel tijdens LaserGame? Foto: Gamecity Zoetermeer