Rondleiding door Groningen

Rondleiding door Groningen

Wie meer wil weten over de geschiedenis van de stad Groningen, of de mooiste plekken van de stad wil zien, kan een reisgids kopen of op de gok door de stad heenlopen, maar met een gids wordt alles nog interessanter. Henk Bakker laat de leukste plekjes in Groningen zien aan de hand van rondleidingen met het accent op geschiedenis, kunst, architectuur en stedenbouw of een combinatie van verschillende onderwerpen. Daarnaast verzorgt Bakker lezingen over de stad Groningen in heel Noord-Holland.

De stadsrondrit is bijvoorbeeld heel leuk als groepsexcursie. Met een bus rijdt de gids bezoekers langs nieuwe en oude wijken en bijzondere gebouwen. Dezelfde route kan ook, met kleinere groepen, met de auto en zelfs met de fiets worden gereden. De rondleidingen beginnen meestal vanaf het Centraal Station.

Henk Bakker organiseert ook een wandelroute langs de grachten van Groningen.

Rondleiding door Groningen in Groningen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Rondleiding door Groningen

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.