Smit's Paviljoen


-advertentiepositie-Smit's Paviljoen

Al sinds 1935 is iedereen van harte welkom bij Smit's Paviljoen aan de oever van het Bovenwijde, tussen Nationaal Park Weerribben-Wieden en het oude centrum van Giethoorn. Dankzij de unieke ligging is er zowel vanaf het gezellige terras als vanuit het restaurant een adembenemend uitzicht op het meer en het nabijgelegen natuurgebied. Prachtig!

Activiteiten en arrangementen

Er is ook genoeg te doen bij Smit's Paviljoen. Kom lekker lunchen of dineren of huur een bootje en ga op pad in de omgeving. Bovendien zijn er bij Smit's Paviljoen arrangementen te boeken met originele activiteiten naar wens. Huur bijvoorbeeld een bootje, volg een rondleiding door een museum, waag je aan een potje midgetgolf of volg een workshop djembé. Smit's Paviljoen heeft tal van mogelijkheden. Bekijk alle mogelijkheden op de website van Smit's Paviljoen of neem contact op voor een offerte op maat.

Smit's Paviljoen in Giethoorn leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag, themafeest, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.smitspaviljoen.nl

Foto: Smit's Paviljoen
Foto: Smit's Paviljoen
Foto: Smit's Paviljoen
Foto: Smit's Paviljoen
Foto: Smit's Paviljoen
Foto: Smit's Paviljoen