1

Theaters Diligentia & PePijn
Theaters Diligentia & PePijn

In de Theaters Diligentia & PePijn beleef je cabaret, muziek en toneel op een speciale manier. Diligentia was ooit een huis in iemands achtertuin en is door de brede ondiepe zaal uitermate geschikt voor cabaret, kleinkunst en kamermuziek. PePijn is gevestigd in een oud pakhuis aan de Nieuwe Schoolstraat. De verhalen achter de zalen geven beide theaters een uniek karakter. In combinatie met de spraakmakende programma's zorgen beide theaters voor een geslaagd avondje uit.

Het Theater Pepijn is een bekend podium voor beginnende talenten. In Theater Pepijn vinden verder veel muziek- en familievoorstellingen plaats. Diligentia staat bekend om haar muziektheaters, met daarin veel uitvoeringen van familievoorstellingen, voordrachten, concerten en jongerenproducties. Het gebouw van Theater Diligentia wordt gezien als 'Het juweeltje van het Voorhout'. Voorhout is namelijk de straat waar het aan ligt.

Theaters Diligentia & PePijn in Den Haag leent zich ook goed voor een vriendinnendag, familiedag, schoolreisje en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.diligentia-pepijn.nl

Theaters Diligentia & PePijn
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.

-advertentiepositie-