Speel- en kinderboerderij Strubbert

Op kinderboerderij De Strubbert lopen 160 dieren rond. Zo zijn er geiten, schapen, pony's, koeien, kangoeroes, ezels, konijnen, cavia's, poesjes, kippen, pauwen, fazanten en ander pluimvee.

Naast het kijken naar de dieren, mogen de bezoekers de dieren aanraken in de knuffelweide en knuffelhoek. Op afspraak maken kinderen een ritje op ee ezel of pony of helpen ze mee met voere. Verder is er alle ruimte voor de kinderen om te spelen, met onder meer een springkussen, kikkerglijbaan, wip en schommelzweefmolen. In de gezellige deel of op het terras kunnen ouders of een hele groep wat drinken of eten. Voor groepen verzorgen de medewerkers graag een buffet of barbecue. Om een bezoek aan de kinderboerderij nog leuker te maken zijn er tegen kleine prijsjes extra activiteiten te boeken, zoals een speurtocht of klootschieten.

Speel- en kinderboerderij Strubbert in Laren leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 8,00 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.