Groepsuitje met vaartocht: De Boerties bint een Daggie Uut in Giethoorn

Zuideinde Rondvaart

Hoe verken je het Venetië van het Noorden beter dan te water? Huur een fluisterboot of stap aan boord voor een rondvaart bij Zuideinde! Je kunt de omgeving ook verkennen met een heerlijke fietstocht, of boek één van de groepsarrangementen van Rondvaart Zuideinde, vol hilarische spel-onderdelen. Kies bijvoorbeeld voor het populaire arrangement 'De Boerties bint een Daggie Uut in Giethoorn'.

Huur een fluisterboot bij Rondvaart Zuideinde

Stippel een route uit en huur een fluisterbootje of fiets. Van een route door het dorp van twintig kilometer tot de veertig kilometer lange tocht door de Weerribben: in het mooie Giethoorn raak je niet uitgekeken! Geef je liever het stuur uit handen? Geniet dan van een rondvaart bij Zuideinde onder leiding van een deskundige gids.

Hooivork gooien en kruiwagenracen

Trommel alle vrienden op en geniet van een traditioneel dagje uit. Vaar met een fluisterbootje, doe mee aan een spannende kruiwagenrace en gooi de hooivork zo ver mogelijk met De Boerties bint een daggie uut. De groepsarrangementen van Rondvaart Zuideinde garanderen een hilarisch groepsuitje.

Zuideinde Rondvaart in Giethoorn leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Zuideinde Rondvaart

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.