Kartracing & Bowling Groningen


Beleef de hitte van het vuur in de glasblazerij in Leerdam

Kartracing & Bowling Groningen

Een dagje karten en bowlen? Kartracing & Bowling Groningen heeft een indoor kartbaan met supersnelle karts én een gezellige bowlingbaan. Kom een avondje langs of combineer beide activiteiten als groepsuitje met familie, collega's of vrienden. Er zijn allerlei arrangementen die je bij kunt boeken. Boek er bijvoorbeeld een borrel of maaltijd bij.

Op de indoor kartbaan kom je tijdens je heat verschillende uitdagingen tegen: snelle en wijde bochten, een brug, een tunnel. Race zo snel en behendig mogelijk over de baan en zet de snelste tijd neer. Er zijn ook kinderkarts, dus het karten is geschikt voor de hele familie. Er zijn verschillende bowlingbanen en cafés om je uitje mee compleet te maken. Elke woensdagmiddag is er discobowlen voor kinderen. Hiervoor moet je wel vooraf reserveren.

Kartracing & Bowling Groningen in Groningen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 4,00 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Kartracing & Bowling Groningen

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.