Op de step door Amersfoort


-advertentiepositie-Op de step door Amersfoort

Huur een step in Amersfoort en ervaar zelf hoe leuk steppen is. Langs de route zijn voldoende mogelijkheden om te eten, shoppen of simpelweg een terrasje te pikken. Met een step van Dogatti ervaart u steppen op zijn best!

Sfeervolle binnenstad

De binnenstad van Amersfoort heeft prachtige pleinen met tientallen terrasjes, allerlei soorten uitgaansmogelijkheden en culturele hoogstandjes. Fietsen is hier vaak verboden en parkeren is duur. Maar op de step ben je voetganger en kom je overal. Geniet door het lagere tempo meer van de grachtengordel, de rijke geschiedenis met de unieke architectuur als decor.

Er zijn zes routes: door de historische binnenstad, door het singelpark, langs vier musea of de brouwerijenroute én twee sportieve routes naar de Soesterduinen en langs de Valleibeken.

Amersfoort: dé ontdekking voor elk feest

Steeds meer mensen ontdekken het: Amersfoort is de ideale stad voor een memorabel vrijgezellenfeest, familiedag, bedrijfsuitje of een verjaardagspartij. Centraal gelegen, niet te druk of toeristisch, maar wel érg gezellig en bovendien in historisch en culinair opzicht een topstad. De leukste manier om dit alles te ontdekken? Op de step!

Steppen en high tea of barbecue

Het steppen is uitstekend te combineren met varen in de grachten, chillen in een cool café, een barbecue aan het water of een high tea in de buitenlucht.

Op de step door Amersfoort in Amersfoort leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en kinderfeestje (vanaf € 10,00 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek sportstep.nl

Op de step door Amersfoort
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.