Beoordelingen Op de step door Amersfoort

TOP
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22-06

Datum beoordeling: 20 augustus 2014

Reisgezelschap: met een groep

Familiefeest door Step Events laten organiseren: lunch, steppen, varen en BBQ aan het water. GEWELDIGE dag en niet eens zo duur.

Beoordeling gegeven door Sita.

Amazing
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28-09-2013

Datum beoordeling: 28 september 2013

Reisgezelschap: gezin

Vandaag met familie wezen steppen in Amersfoort, kregen genoeg tijd voor een lekker terrasje en op een leuke manier de stad verkend. nooit geweten dat Amersfoort zo mooi was. #leukedag

Beoordeling gegeven door Daniel.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24-08

Datum beoordeling: 27 augustus 2010

Met een kleine groep (familiefeetsje) wilden we steppen in Utrecht. dat kon dus mooi niet: minstens 20 personen. Gelukkig kon het in Amersfoort wél en wat blijkt: Amersfoort is nét zo mooi en gezellig (wel kleiner centrum) én je kan al vanaf 1 (!) persoon steps huren in het centrum.

Beoordeling gegeven door Gerda.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 17 april

Datum beoordeling: 17 april 2010

Dit jaar voor ons bedrijfsuitje door Amersfoort gestept. Met het hele personeel (40 man) eerst een rondvaart gemaakt, toen door de (prachtige!)binnenstad op de step. De dag afgerond met een barbecue aan het water. Iederren blij: baas blij, want betaalbaar. Wij blij, want topdag gehad. Één van de leukste personeelsfeesten in jaren.

Beoordeling gegeven door Wim en Anja.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21 maart 2010

Datum beoordeling: 21 maart 2010

Steppen in Amersfoort met een grote groep vrienden was écht lachen. We kregen er gratis ook nog een elektrische step bij, flesje fris en dat hadden we wel nodig, want we hebben ons flink uitgesloofd. Alleen om die elektrische step was het steeds knokken, want die drie bierbuiken die erbij waren wilden er steeds op. Verder is Amersfoort echt een verrasing. Nooit gedacht dat de binnenstad zo mooi en vooral gezellg was. Veel bijkijks, dat ook nog. We hebben de brouwerijen route gedaan,met onderweg onderwetse biertjes in de oudste café's van Nederland (of bijna, weet ik niet)

Beoordeling gegeven door Philip.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Eind september

Datum beoordeling: 14 oktober 2009

Via een tip van een kennis van me, ben ik twee weken geleden wezen steppen met vier vriendinnen door Amersfoort. Dat was wat ons betreft even wennen! Vooral omdat we maar gelijk voor 4 uur hadden geboekt. Wat een inspannende bezigheid zeg, steppen. Gelukkig kregen we een routekaart en handige informatie mee, zodat we onze weg konden vinden. (Ik ken Amersfoort niet zo goed). Wel een erg leuke ervaring en middag gehad! We zijn zelfs van de route afgeweken en hebben meerdere malen gepauzeerd en op terrasjes gezeten. (o.a. bij Zandfoort aan de Eem. Geen overbodige luxe; want steppen is een inspannende bezigheid. Tip: doe vooral makkelijke schoenen aan en geen hakken. Een aanrader, dus! Maar begin met 2 uur steppen, wij hebben namelijk twee dagen met spierpijn in de benen en ons achterste gezeten. Groeten van Josephine.

Beoordeling gegeven door Josephine van Ravensteijn.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10 juni

Datum beoordeling: 16 juni 2009

Met een flinke groep mijn vrijgezellenfeest gevierd. Op de step over de drukke pleinen met veel gezellige terrasjes. Veel leuk commentaar, veel aandacht, maar vooral dikke pret. De meneer van Dogatti maakte foto's en maakte het erg gezellig. Als ik 10 jaar getrouwd ben ga ik weer (geintje).

Beoordeling gegeven door Marlies Vogelaar.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: april

Datum beoordeling: 11 april 2009

Leuk, sportief, vriendelijke service, errruuggg fijne steps die heel soepel lopen en het centrum van Amersfoort is echt een ontdekking! Lekker op gezellige terasjes gezeten, rondvaart door de grachten gemaakt. Een aanrader!

Beoordeling gegeven door Fam. van Maanen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27 september 2008

Datum beoordeling: 13 februari 2009

Afgelopen september zijn mijn man en ik, 47 en 45 jaar, steppend door het centrum van Amersfoort gegaan. Een geweldig dagje uit, eens wat anders dan fietsen! En ja, wij hadden veel bekijks! Amersfoort, in onze beleving een vrij nieuwe stad, maar.... al steppend kwamen wij er achter dat het juist een historische stad is. Grachten en muurhuizen, de Koppelpoort, het geboortehuis van Johan van Oldebarneveldt, eigenlijk te veel om op te noemen. Leuker is het om het zelf te ontdekken. Wij troffen het en zaten tussen de middag lekker op een terras, genietend van zon en luisterend naar het carrilon van de Onze Lievevrouwetoren. Bij die toren bevindt zich het kadastrale middelpunt van Nederland. Het was genieten op die heerlijke najaarsdag in september! Dankzij de duidelijke route hebben wij veel geleerd over Amersfoort. Het was een geweldig, sportief dagje uit, wat we zeker nog eens zullen herhalen!

Beoordeling gegeven door Marieke Vrijhof.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1 juli

Datum beoordeling: 7 juli 2008

Lekker inspannend, ontspannend en je ervaart het mooie Amersfoort op een originele manier. Veel positieve reacties van omstanders. De steps zijn erg fijn, lopen soepel. EEEErg leuk

Beoordeling gegeven door kees.