Showtime Evenementenbureau

Showtime Evenementenbureau

It's Showtime! Vier onbezorgd feest met de spetterende programma's van Showtime Evenementen Groep. De swingendste themafeesten en spraakmakendste dagprogramma's passeren de revue. Baad een avond in weelde met alle werknemers of dans op de beats van een professionele club dj. Het wordt hoe dan ook een waanzinnige avond!

Bedrijfsfeesten

Was het een succesvol jaar of kunnen de werknemers wel een oppeppertje gebruiken? Pak groots uit en maak er een feestje van met Showtime. Het evenementenbureau zit vol gave idee├źn voor een spetterend personeelsfeest. Speel een avond lang mee met Hou Van Holland of ga los met het themafeest You are now & The part is Wow! Showtime organiseert voor iedere groep een geweldige avond. Bekijk de verschillende arrangementen en maak een keuze.

Bedrijfsuitjes

Ook de bedrijfsuitjes van Showtime vallen op door de originele insteek. Een leuk uitje voor groepen vanaf twntig personen is zo gevonden. Denk aan: paarden mennen, iPhone Citygame en buggyrijden. Of ga voor een bijzondere ervaring en scheer met een helikopter laag over de grond. En voor een zonnige dag is een Beack Brake favoriet. Een dag vol uitdaging, inspanning en competitie!

Showtime organiseert en adviseert, passend binnen wensen en budget. Waar ook in Nederland!

Showtime Evenementenbureau in Delden leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, themafeest en workshop. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Showtime Evenementenbureau

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.