1

Uitstapjes vlakbij Showtime Orange

Streekmarkt Twente

delden, Overijssel (1.01km)  -  Op de bekende Streekmarkt komt heel Twente op af, voor de ambachtelijke producten maar ook voor de gezelligheid!

Zoutmuseum Delden

delden, Overijssel (1.05km)  -  Het Zoutmuseum staat in het centrum van Delden. Leer van alles over de winning en het gebruik van zout!

Museum No Hero

delden, Overijssel (1.29km)  -  In Museum No Hero, in een rentmeesterhuis op landgoed Twickel, zie je de bijzondere collectie van kunstverzamelaar Geert Steinmeijer.

Landgoed Twickel

ambt delden, Overijssel (1.64km)  -  Op het landgoed rondom kasteel Twickel is genoeg te doen. Wandel door de tuinen, het park en de moestuin.

Museumboerderij Wendezoele

ambt delden, Overijssel (1.96km)  -  Leer alles over het Twentse boerenleven op Boerderij Wendezoele. Oude ambachten worden op speciale dagen gedemonstreerd. De hele boerderij is weer in oorspronkelijke staat hersteld.

De Twickeler Houtzaagmolen

delden, Overijssel (2.37km)  -  Neem een kijkje bij de Twickeler Houtzaagmolen en zie hoe de mensen eeuwen geleden dikke bomen tot planken en balken zaagden.

Noordmolen Twickel

ambt delden, Overijssel (2.52km)  -  Bezoek Noordmolen Twickel in Ambt Delden en ontdek de prachtige watermolen waar olie wordt geslagen uit lijnzaad.

Twentse Bierbrouwerij

hengelo, Overijssel (4.65km)  -  De Twentse Bierbrouwerij brengt de leukste dingen samen. Een vers koud biertje, gezellige groepsactiviteiten en lekker vlees uit het Proeflokaal. Proost!

Jump XL Hengelo

hengelo, Overijssel (5.21km)  -  Ontdek indoor trampolinepark Jump XL in Hengelo en de vele attracties die het heeft. Verken de Waterfall Trampolines die ontworpen zijn zodat je extra hoog kunt springen en dan veilig terecht komt in de Foam Pit.

't Pannenkoekhuis Borne

borne, Overijssel (5.68km)  -  Geniet bij 't Pannenkoekhuis Borne van een heerlijke pannenkoek met stroop, suiker of appel. De ideale plek om een hapje te eten na een bezoek aan Kids City.

Museum Bussemakerhuis

borne, Overijssel (6.25km)  -  Ga terug in de tijd tijdens een bezoek aan het Bussemakerhuis in Borne. Door de stijlkamers, een theeschenkerij en weefgetouwen neem je een kijkje in het leven van de familie Bussemaker.

Historisch Museum Hengelo

hengelo, Overijssel (6.26km)  -  Het Historisch Museum Hengelo houdt de herinnering aan de geschiedenis van deze Twentse stad levend. Hier zie je onder andere de foto- en documentatieverzameling waar Stichting Oald Hengel in 1937 mee begon.

Kulturhus Borne

borne, Overijssel (6.42km)  -  Kulturhus Borne is de kern van het culturele leven in Borne. In dit kloppende hart gebeurt van alles!

Schouwburg Hengelo

hengelo, Overijssel (6.46km)  -  Het Rabotheater biedt een breed scala aan verschillende voorstellingen. Geniet van cultuur in Hengelo!

Kinderboerderij 't Weusthag

hengelo, Overijssel (6.7km)  -  Kinderboerderij 't Weusthag in Hengelo leert kinderen spelenderwijs over de natuur. In het bezoekerscentrum zijn verschillende tentoonstellingen te zien.

Kabouterpad Krikkenhaar

bornerbroek, Overijssel (6.94km)  -  In het bos rondom het Nivonhuis in Bornerbroek zijn kabouters verstopt. Lukt het jou om ze te vinden?

Kattencafé KatDeau

hengelo, Overijssel (7.01km)  -  Kattencafé KatDeau is wel héél bijzonder: hier vind je namelijk alleen maar haarloze sphynxkatten. De katten worden liefkozend de blootjes genoemd door de eigenaren.

Dagje uit op Landgoed Het Rheins

enter, Overijssel (7.05km)  -  Landgoed Het Rheins biedt veel vermaak in het weelderige Twente. Speel midgetgolf, vier een leuk themafeest of kom bier proeven tijdens een High Beer. Overnachten kan in vakantiehuizen in Saksische boerderijstijl.

Kinderboerderij Het Kukelnest

goor, Overijssel (7.29km)  -  Op kinderboerderij Het Kukelnest zijn heel veel lieve dieren om te knuffelen. Kids kunnen bij de dieren kijken en lekker spelen in de speeltuin.

Zwembad Twentebad

hengelo, Overijssel (7.39km)  -  Kom tot rust in de Turkse stoomcabine of leef je uit tijdens een ritje op één van de spectaculaire glijbanen. Twentebad weet wat leuk is!

All-inclusive genieten bij Attractiepark de Waarbeek

hengelo, Overijssel (7.41km)  -  In Attractiepark de Waarbeek zijn geen enge attracties waar kinderen nachtmerries van krijgen. Hier vind je heel veel toffe attracties voor de hele familie. Stap in de Zweefmolen of vlieg in een vliegtuigje van de Sky Flyer.

Uitkijktoren Het Weusthag

hengelo, Overijssel (7.41km)  -  Beklim Uitkijktoren Het Weusthag en ontdek het prachtige uitzicht over het groene stadspark Weusthag en Hengelo.

Spoorfietsen in Twente

hengelo, Overijssel (7.43km)  -  Alsof je zelf een locomotief bent. Zo voel je je op een spoorfiets! Het is ook in Nederland mogelijk om een oud spoortracé te volgen op een fiets die precies op de rails past. Tussen Hengelo en Twekkelo ligt een oud goederenspoor, dat gaat langs...

Klompenmuseum Goor

goor, Overijssel (7.65km)  -  Hollandser dan Hollands! Ga in het Klompenmuseum Goor op ontdekkingstocht langs de ontwikkeling van de klomp. De houten schoen is kenmerkend voor Nederland en dus zeker een museum waard!

Hamam Het Oosten

hengelo, Overijssel (7.99km)  -  Waan je in het Oosten, in de gezellige hamam Het Oosten! In dit Turkse badhuis kun je terecht voor heerlijke behandelingen en lekker eten.

B&B en theetuin Op 't Oorbeck

enschede, Overijssel (8.05km)  -  De theetuin Op 't Oorbeck en de naastgelegen schuur bieden een schitterend decor als begin- of eindpunt van een wandeltocht of fietsritje door de omgeving van het kleine dorpje Twekkelo, dicht bij Enschede.

Openluchttheater Hertme

hertme, Overijssel (8.09km)  -  Bezoek het Hertme Openluchttheater en ontdek de weelderige omgeving, het middeleeuwse interieurs en een ruim aanbod aan programma's voor jong en oud.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Showtime Orange