Zeumeren Watersport




Zeumeren Watersport

Ontdek de indrukwekkende waterski- en wakeboardbaan bij Zeumeren Watersport of kom suppen in de prachtige omgeving van Voorthuizen. Leuk met familie, als groepsuitje of met je collega's. Paviljoen Zeumeren is het startpunt voor een heerlijk dagje uit!

Skibaan: vlieg over het water

Vanaf het terras zie je meteen de waterski- en wakeboardbaan. En iedereen kan een rondje maken over het water! Vooral waterskiën is makkelijk te leren. Durf jij het aan? Mocht je het uiteindelijk te makkelijk vinden, kun je jezelf meer uitdagen. Kies dan voor wakeboarden. Dat is nog spectaculairder!

Suppen: voor alle leeftijden

Als je gewoon ontspannen over het water wil, kun je ook suppen. Voor de mensen die het niet weten: suppen staat voor Stand Up Paddling en is nog altijd erg trendy. Het is de perfecte combinatie tussen actie en relaxen. En daarnaast is het nog een goede workout ook!

De activiteiten bij Zeumeren Watersport kun je individueel doen, maar uiteraard ook als groep. Op de website staan diverse arrangementen voor groepen.

Zeumeren Watersport in Voorthuizen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 12,50 p.p.), schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek zeumerenwatersport.nl

Foto: Leisurelands
Foto: Leisurelands