Leisurelands Zeumeren
Leisurelands Zeumeren: van voetgolf tot waterplezier

Sla een balletje op het golfcourt, daag familieleden of collega's uit tijdens een zeskamp of geniet van een middag vol waterplezier op de waterskibaan. Paviljoen Zeumeren is het startpunt voor een heerlijk dagje uit!

  • Hapje eten bij Paviljoen Zeumeren
  • Waterskiën en wakeboarden in Zeumeren
  • Midgetgolfen bij Leisurelands Zeumeren

Footgolf: trap een hole-in-one

Trommel al je (voetbal)vrienden op, trap een hole-in-one en speel footgolf bij Leisurelands Zeumeren. Met footgolf combineer je voetballen met golf. Da's weer eens iets anders dan het standaard voetbal! Wie beheerst de bal het beste? Trap de voetbal met zo min mogelijk schoten in de negen verschillende holes. Succes!

Outdoor groepsplezier

Stap in een kano, overtref Robin Hood bij het boogschieten of ga de strijd aan tijdens een zeskamp. Race met een mountainbike, maak gebruik van de waterskibaan of kom midgetgolfen. Geniet van een outdoor groepsuitje in de groene, waterrijke omgeving van Zeumeren! Van kinderfeestje tot bedrijfsuitje of familiedag: in overleg zijn er voor zowel catering als activiteiten oneindig veel mogelijkheden.

Shortgolf: voor iedereen!

Wie slaat een hole-in-one en wie is de baas van het golfcourt? Sla de bal langs, bunkers, vijvers en glooiingen. Kom naar Paviljoen Zeumeren voor een uitdagend potje shortgolf, een variant op het golfen maar dan op kortere banen. Een lidmaatschap of GolfVaardigheidsBewijs (GVB) is niet nodig, want shortgolf is voor iedereen. Leuk voor groepsuitjes, familiedagen en schooltripjes!

Leisurelands Zeumeren in Voorthuizen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 12,50 p.p.), schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.zeumeren.nl