Klimbos Veluwe

Klimbos Veluwe in Apeldoorn is een spannend en actief uitje in de buitenlucht. Het klimbos ligt in Park Berg en Bos, vlakbij de Apenheul. Op de negen verschillende routes staan allerlei obstakels, zoals klimmuren, touwladders en kabelbanen. Bezoekers kunnen verschillende routes langs alle obstakels afleggen.

De routes variëren in hoogte en moeilijkheidsgraad. Voor kinderen vanaf zeven jaar en met een reikhoogte van 1.30 meter is er het Junior Klimbos. Hier zijn drie verschillende routes te vinden. Ook zijn er uitdagende routes voor meer ervaren klimmers. De zwarte route gaat maar liefst achttien meter hoog! Hoewel het soms best spannend kan zijn, hoef je niet bang te zijn. Veilig is het namelijk altijd door het continue zekersysteem. Hierdoor kan iedereen zelfstandig klimmen. Daarnaast wordt er goed toezicht gehouden op de veiligheid. Voor groepen van bedrijven of scholen vanaf twintig personen zijn diverse arrangementen. Het klimmen kan gecombineerd worden met eten en drinken of aangevuld worden met buitensportactiviteiten zoals boogschieten en archery tag.

Klimbos Veluwe in Apeldoorn leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en kinderfeestje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Klimbos Veluwe

Foto: Klimbos Nederland