Baantjermuseumcafé Amsterdam


-advertentiepositie-Feestavond Amsterdam in het Baantjermuseumcafé

Iets te vieren met een groep vrienden of collega's? Beleef een geweldige avond met in het Baantjermuseumcafé. De avond wordt verzorgd door de mensen van het bekende bureau van Aemstel Produkties. In het café (twee minuten lopen vanaf het Centraal Station) organiseren zij een spetterend feest met Amsterdamse zanger, karaoke en oud-Hollandse spelletjes... op z'n Mokums dus!

Buffet en cabaret

De avond begint al goed, met een heerlijk buffet (Oosters of Hollands) of met pannenkoeken bakken. Eurokok Martin - bekend van televisie - helpt met het beslag. Jordaneese Jopie vertelt tussen de gangen door allerlei sterke verhalen. Jopie kent de wildste verhalen over alle leden van de groep en trakteert de groep op Amsterdams vermaak. Cabaret op maat.

Zingen in Amsterdam

Bij een Amsterdams feest hoort natuurlijk ook muziek. In het museumcafé herleven de medly's van Johnny Jordaan en Willy Alberti. Voor je het weet danst iedereen de polonaise. Uiteraard kunnen er ook verzoeknummertjes worden aangevraagd en kan de volumeknop omhoog, zodra de sfeer er goed inzit. In de Karaoke Kontest kan iedereen zelf meezingen. Andere collega's vermaken zich ondertussen met de oud-Hollandse spelletjes en paaldansen. In overleg is er van alles mogelijk met de mensen van Amsterdam Excursies.

Bij de prijs is geen drank inbegrepen. Voor € 7,50 per uur (eerste uur € 10,-) is er onbeperkt bier, fris en wijn.

Baantjermuseumcafé Amsterdam in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.amsterdamexcursies.nl

Baantjermuseumcafé Amsterdam
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.