ECR Care Hotel & Resort Groot Stokkert

ECR Care Hotel & Resort Groot Stokkert

Geen gedoe met drempels of trappen. ECR Care Hotel & Resort is speciaal ingericht voor mensen met of zonder een lichamelijke beperking. Het moderne en luxe vakantieverblijf ligt tussen de prachtige bossen en heidevelden van de Veluwe in Wapenveld. Genieten geblazen dus!

Mensen met een zorgvraag kunnen hier samen met familie en vrienden terecht voor een zorgeloze vakantie of een langer verblijf. Gasten verblijven in comfortabele zorghotelstudio's en kunnen altijd een beroep doen op het hotelpersoneel of het zorgteam.

Het aanwezige recreatieteam stelt wekelijks een programma samen met leuke uitstapjes. Ook beschikt het centrum over een biljartzaal, bibliotheek en wellnesscentrum. Voor rolstoelgebruikers is er een vervoerservice. Ook kinderen hoeven zich niet te vervelen. Voor hen is er een kinderboerderij, een midgetgolfbaan en een speeltuin.

ECR Care Hotel & Resort Groot Stokkert in Wapenveld leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

ECR Care Hotel & Resort Groot Stokkert

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.