Allekes Inn B&B

Allekes Inn B&B

Alleke's Inn Bed & Breakfast ligt in de rustieke omgeving van Noord-Brabant. Vanuit de Bed & Breakfast kan de bezoeker de Brabantse sfeer proeven. Daarnaast biedt de boerderij een kunstgalerie, waar regelmatig nieuw werk tentoongesteld staan, en worden er workshops georganiseerd.

Op 300 meter afstand is een fietsknooppunt, van waaruit de fanatieke fietser zijn hart kan ophalen. Voor de wandelfanaat loopt langs Alleke's Inn een wandelroute van de ANWB. Iemand die gezelligheid zoekt is binnen vijftien minuten in bourgondisch Den Bosch.

Alleke's Inn zelf biedt meer dan alleen overnachtingen. De woonboerderij beschikt over vier themakamers op de bovenverdieping. Zo is er de Van Gogh-kamer, de Brood-kamer, de Afro-kamer en de Romantic Room. Ook overdag is er genoeg te doen. In de sauna kan de bezoeker even stoom afblazen. Bij de Bed & Breakfast hoort ook een galerie en een winkeltje. De bezoeker mag daar naar hartenlust rondsnuffelen. Alleke's Inn biedt verschillende artistieke cursussen en workshops aan.

Allekes Inn B&B in Middelrode leent zich ook goed voor een vriendinnendag, workshop en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Allekes Inn B&B

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.