Uitstapjesspecialist - groepsuitjes


-advertentiepositie-



Vette fietstocht: trappen en burgers happen bij Uitstapjesspecialist - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer. Een dagje uit met collega's, vrienden of familie is pas echt een succes met Uitstapjesspecialist! Uitstapjesspecialist zit in een voormalige champignonkwekerij, inclusief atelier en kookstudio. Hier vind je allerlei leuke groepsactiviteiten vol Brabantse gezelligheid. Ga creatief aan de slag, volg een kookworkshop met verse en zelfgeplukte ingrediƫnten of ga lekker actief aan de slag op het platteland.

Activiteiten

  • Vette fietstocht met burgers: Een fietstocht waarbij je eerst door natuurgebied De Maashorst crost om aansluitend zelf hamburgers te maken en te bakken. Lekker 'burgundisch'!
  • Eetbare plantenwandeling met kookworkshop: Pluk je eigen maaltijd bij elkaar tijdens een wandeling, waarna je een vegetarisch menu maakt met de oogst;
  • Actief met chocolade op het platteland: Geniet van een wandeling met een schattige ezel en maak daarna de lekkerste bonbons van chocolade;
  • Workshop pimpen, renewen en recyclen: Uitgekeken op je spiegel of oude schoenen in de kast? Neem ze mee naar het atelier en blaas ze op creatieve wijze nieuw leven in.

Actief op het platteland

Naast workshops zijn er ook leuke boerenactiviteiten voor groepen. Speel boerengolf, boerenvoetbalgolf of boerenfrisbee tussen de koeien! Ook leuk: klootschieten, boogschieten of de oud-Hollandse Spelen. Daarna sluit je natuurlijk af met tongstrelend eten van Kookboer Kees.

Uitstapjesspecialist - groepsuitjes in Schaijk leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek uitstapjesspecialist.nl

Uitstapjesspecialist - groepsuitjes
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.