Grand Hotel Post-Plaza

Grand Hotel Post-Plaza

Wie Hotel Post-Plaza Leeuwarden binnenloopt, ervaart de grandeur. Het stijlvolle viersterrenhotel - gevestigd in een 18e eeuws pand – is sinds december 2008 de uitvalsbasis voor een ieder die een ontspannend verblijf zoekt. In het hart van Leeuwarden ervaart de bezoeker de Friese gastvrijheid en geschiedenis aan den lijve.

Het hotel heeft 43 luxe hotelkamers en suites, die modern en smaakvol zijn ingericht. In de mooie lounge praten gasten onder het genot van een glas wijn uit de eigen wijnkelder na over de culturele hoogtepunten van Leeuwarden. In het Grand Café van Hotel Post-Plaza genieten zij vervolgens van een heerlijk culinair diner. Natafelen doen bezoekers lekker bij de haard of in de gezellige bar, daarna ontspant men in de prachtige wellness. De bezoeker die liever een avondje doorzakt, loopt vanaf Hotel Post-Plaza zo naar de nabijgelegen cafés.

Ook musea, theaters en winkels liggen op loopafstand. De hotelgast die liever wat verder de mooie provincie intrekt, bezoekt bijvoorbeeld één van de Friese eilanden.
Feestje te vieren? Of gewoon vergaderen? Hotel Post-Plaza heeft goede faciliteiten.

Tip: reserveer eens één van de heerlijk verzorgde arrangementen van het hotel.

Grand Hotel Post-Plaza in Leeuwarden leent zich ook goed voor een vriendinnendag, high of afternoon tea, weekendje weg en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Grand Hotel Post-Plaza

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.