1

Camping en Vakantiepark Kuierpad




Overnacht op het avontuurlijke Molecaten Park Kuierpad

Het recreatiepark Kuierpad in Drenthe is een paradijs voor avontuurlijke vakantiegangers. Bij dit Molecaten Park kom je niet alleen tot rust midden in de Drentse natuur, nabij UNESCO Global Geopark De Hondsrug. Hier vind je ook een heleboel spannende faciliteiten, zoals een klimpark, kunstski-, wildwater- én skatebaan! Maar geen zorgen: er blijft genoeg ruimte voor rust en kalmte. Zo vind je hier ook genoeg strandplekjes en kun je urenlang dwalen door de bossen, langs heidevelden en vennen. Of bezoek één van de authentieke Drentse brinkdorpen, zoals museumdorp Orvelte.

Kampeer cabin

Gasten kunnen naast kamperen met eigen tent of caravan ook een compleet ingerichte Kuiertent huren. Daarnaast verhuurt het Molecaten Park stacaravans en luxe bungalows. Nieuw is de 'kampeer cabin': de sfeer van een tent, maar wel met luxe en onder meer een eigen toilet.

Camping en Vakantiepark Kuierpad in Wezuperbrug leent zich ook goed voor een vriendinnendag, familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Boek direct

Foto: © Molecaten
Foto: © Molecaten
Foto: © Molecaten
Foto: © Molecaten