Camping Bungalowpark De Bronzen Emmer

Camping Bungalowpark De Bronzen Emmer

Tussen drie natuurgebieden - de Mepperdennen, het Geeserstroomgebied en het Mantingerzand - is vakantieoord De Bronzen Emmer te vinden. Gasten kunnen hier zowel kamperen als verblijven op het bungalowpark. Ook is er een manege en zwembad.

Op een dag, lang geleden, werd tijdens een opgraving op de Es van Meppen een oude emmer gevonden uit het Bronzen tijdperk. Vandaar de naam van het park.

De camping is verdeeld in kampeerveldjes, die zijn voorzien van een goede afwatering en een goede grasmat. De veldjes zijn van elkaar gescheiden door houtsingels. Een gedeelte van de kampeerveldjes is autovrij. Het sportveld is tevens hondvrij. Het vakantieoord is geschikt voor actieve senioren, natuurliefhebbers en rustgenieters. Ook in de wintermaanden is het bungalowpark een heerlijk plek om een vakantie door te brengen met het gezin, familie of vrienden.

Camping Bungalowpark De Bronzen Emmer in Meppen leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Camping Bungalowpark De Bronzen Emmer

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.