Groepsaccommodaties in boerenhoeve St. Jozefhoeve

Groepsaccommodatie St. Jozefhoeve

Logeer bij de prachtige St. Jozefhoeve van de tweelingbroers Hans en Eric in het Limburgse Weert. Op een unieke locatie, tussen de Laurabossen en het park 'Kempen Broek', ligt deze omgebouwde boerenhoeve. De omgeving staat bol van activiteiten en is een oase van rust en plezier voor families met kinderen. De groepsaccommodaties zijn goed verzorgd, luxe ingericht en bieden ruimte aan gezelschappen tot 25 personen. Tegenover de hoeve ligt een leuk park met onder andere kangoeroes en emoes.

Indeling boerenhoeve

De St. Jozefhoeve bestaat uit twee groepsaccommodaties. In Zwaluwnest is er ruimte voor 18 personen. Het gezellige, luxe verblijf is geschikt voor families, vriendenclubs of verenigingen. Kievitsnest is ingericht voor 22 personen. Beide ruimtes beschikken over een recreatiezaal met diverse gezelschapsspelen, een elektronische dart en een poolbiljart. De keuken is voorzien van alle gemakken en bij het gezellige zitje staat een open haard.

Omgeving

Kom tot bezinning en bewandel het pelgrimspad dat vlak bij de St. Jozefhoeve ligt. Geniet van de prachtige akkerranden vol wildbloemen en gekleurde kruiden waar de gemeente Weert om bekend staat. In de omgeving zijn diverse fiets- en wandelpaden te vinden. Stippel zelf een route uit met de tweelingbroers van de boerenhoeve of boek een andere leuke buitenactiviteit zoals golfen, zwemmen of een huifkartocht.

Groepsaccommodatie St. Jozefhoeve in Weert leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Groepsaccommodatie St. Jozefhoeve

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.