1

Recreatiepark Ponderosa


-advertentiepositie-Recreatiepark Ponderosa

Ponderosa is een echte familiecamping in Ulicoten. Dit kleine plaatsje ligt in het bosrijke grensgebied tussen Brabant en België. De camping heeft 320 ruime staanplaatsen die zijn voorzien van elektriciteit en aansluiting voor kabeltelevisie.

In de schoolvakanties heeft Recreatiepark Ponderosa een recreatieteam dat allerlei leuke activiteiten voor jong en oud organiseert. Ook is er een grote buitenspeeltuin, een klimtoren en een overdekt zwembad met glijbaan. Als sportliefhebber kun je tennissen op de tennisbaan, gezellig tafeltennissen, basketballen en nog veel meer.

Ponderosa is de ideale uitvalsbasis voor stedentrips naar Breda, Tilburg of een dagje over de grens naar België. Ook is Ponderosa geschikt als startpunt voor diverse fiets- en wandelroutes dwars door het mooie Brabantse landschap, schilderachtige dorpjes en mooie natuurgebieden.

Recreatiepark Ponderosa in Ulicoten leent zich ook goed voor een kinderfeestje en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.ponderosa.nl

Recreatiepark Ponderosa
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.