RCN de Flaasbloem

chaam, Noord-Brabant (2.51km)  -  Op RCN de Flaasbloem in het Brabantse Chaam kunnen gasten in een prachtige omgeving zowel luxe als eenvoudig kamperen. De Flaasbloem verhuurt ook bungalows.

Natuurspeelplek Chaam

chaam, Noord-Brabant (5.17km)  -  Kabouter Pimmetje Puntmuts woont in speelbos Chaam. Ga samen met hem op avontuur op het speciale kabouterpad. Of klim in bomen en spring slootje op de natuurspeelplek.

Familierestaurant Huis ten Bosch Chaam

chaam, Noord-Brabant (6.4km)  -  Gezelligheid voor jong en oud, daar draait het om bij familierestaurant Huis ten Bosch Chaam. Neem plaats op het grote terras of smikkel binnen van een heerlijke pannenkoek. Voor de kinderen is er een speeltuintje.

Natuurgebied het Markdal

strijbeek, Noord-Brabant (7.49km)  -  Natuurgebied het Markdal is een heerlijke rustige plek voor een wandeling of fietstocht. Het gebied strekt uit van Breda tot de grens met België.

Den Overkaent

gilze, Noord-Brabant (9.51km)  -  Den Overkaent is een voormalig maïsveld omgetoverd in een oase met wel 3000 verschillende soorten planten. Geniet hier van de rust en de natuur.

Speelboerderij De Vossenberg

gilze, Noord-Brabant (10.26km)  -  Speelboerderij De Vossenberg zet kinderen in beweging. Op deze verbouwde boerderij kunnen kinderen binnen en buiten klauteren, schommelen, springen of glijden. Sportieve kinderen vermaken zich op de fietscrossbaan of in de voetbalkooi.

High in the sky met Sky ballonvaarten

tilburg, Noord-Brabant (11.61km)  -  Sky Ballonvaarten neemt haar gasten mee aan boord en laat ze genieten op grote hoogte. Laat de drukke aarde even voor wat het is en ervaar de rust in hoge sferen. Voel je vrij als een vogel, zwevend op de wind, naar een nog onbekende bestemming.

Natuurgebied Baronie van Breda

breda, Noord-Brabant (11.79km)  -  De Baronie van Breda is een uitgestrekt natuurgebied rondom Breda. Wandel in een gevarieerd landschap of ga spelen in één van de natuurspeeltuinen.

Het Boshuis

breda, Noord-Brabant (12.46km)  -  In het Boshuis kun je in een prachtige omgeving een ruimte afhuren om een cursus, workshop of training te geven of om te vergaderen.

Fundustry Antwerpen

Fundustry Antwerpen

€ 15,- korting per ticket Leef je uit in de stoere indoor hal vol oude auto's, schotten, attributen om je achter te verschuilen en potentiële tegenstanders! Elke dag zijn hier gave paintball-activiteiten te doen. Er worden verschillende spellen gespeeld.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Recreatiepark Ponderosa