1

Uitstapjes vlakbij Recreatiepark Ponderosa

RCN de Flaasbloem

chaam, Noord-Brabant (2.51km)  -  Op RCN de Flaasbloem in het mooie Brabantse Chaam kunnen gasten in een prachtige omgeving zowel luxe als eenvoudig kamperen. De Flaasbloem verhuurt ook bungalows.

Natuurspeelplek Chaam

chaam, Noord-Brabant (5.17km)  -  Kabouter Pimmetje Puntmuts woont in speelbos Chaam. Ga samen met hem op avontuur op het speciale kabouterpad. Of klim in bomen en spring slootje op de natuurspeelplek.

-in the spotlights-

Speelboerderij De Vossenberg

gilze, Noord-Brabant (10.26km)  -  Speelboerderij De Vossenberg zet kinderen in beweging. Op deze verbouwde boerderij kunnen kinderen, weer of geen weer, lekker klauteren, schommelen, springen dansen of glijden. Met bijzondere speeltoestellen als trampolines, een voetbalkooi en een...

High in the sky met Sky ballonvaarten

tilburg, Noord-Brabant (11.61km)  -  Sky Ballonvaarten neemt haar gasten mee aan boord en laat ze genieten op grote hoogte. Laat de drukke aarde even voor wat het is en ervaar de rust in hoge sferen. Voel je vrij als een vogel, zwevend op de wind, naar een nog onbekende bestemming.

-in the spotlights-

Het Boshuis

breda, Noord-Brabant (12.46km)  -  In het Boshuis kun je in een prachtige omgeving een ruimte afhuren om een cursus, workshop of training te geven of om te vergaderen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Recreatiepark Ponderosa