Bezoekerscentrum Amsterdamse Bos


-advertentiepositie-Amsterdamse Bos: De Boswinkel

Het Amsterdamse Bos ligt ingeklemd tussen de Ringvaart bij Schiphol en Amstelveen en is drie keer zo groot als Central Park in New York. In het Bezoekerscentrum vind je alle informatie over het leven in dit bos, waarbij medewerkers klaar staan om alle vragen te beantwoorden.

Op de benedenverdieping zijn interessante wisseltentoonstellingen te zien met diverse onderwerpen. In de vaste tentoonstelling 'Bos op Zolder' op de bovenverdieping van het Bezoekerscentrum is binnen te zien en beleven wat buiten in het bos gebeurt. Zo zijn er themabomen, pratende paddenstoelen en zingende vissen. Iedere maand organiseert het Bezoekerscentrum allerlei leuke activiteiten voor jong en oud, zoals uilenballen uitpluizen en excursies per boot, fiets, te voet of te paard met de boswachter. Ook voor mindervaliden zijn veel mogelijkheden om het bos te ontdekken. Voor scholen worden natuurworkshops georganiseerd.

Bezoekerscentrum Amsterdamse Bos in Amstelveen leent zich ook goed voor een kinderfeestje en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.amsterdamsebos.nl

Bezoekerscentrum Amsterdamse Bos
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.