Uitvinders gezocht! De Spelerij - De Uitvinderij
De Spelerij

De Spelerij in Dieren is een bijzonder speel- en ontdekpark en bestaat uit twee onderdelen: De Spelerij en De Uitvinderij. De Spelerij staat vol kunstige en interactieve speelobjecten. Zo is er een hijskraan waarmee ze zelf kunnen scheppen en draaien en zijn er talloze kunstige speeltoestellen die ze zelf in beweging kunnen brengen. Tegelijkertijd spelen en ontdekken! In De Uitvinderij maken kinderen de mooiste kunstwerken. Maak bijvoorbeeld een sleutelhanger van plexiglas of een spettertekening in de verfmachine. En dat helemaal zelf, zonder hulp van een volwassene. Na al die inspanning trek gekregen? Kids mogen hier ook zelf broodjes bakken!

Feestje vieren?

De Spelerij is bij uitstek geschikt voor het houden van een familiefeest of een kinderfeest.

  • Familiedag: Er zijn verschillende familiearrangementen. Ga bijvoorbeeld aan de slag met een ontwerp voor een eigen familiewapen en bak samen heerlijke broodjes voor de lunch.

  • Kinderfeestje: Ook voor kinderfeestjes is De Spelerij een leuke bestemming. De kinderen kunnen er ontdekken, spelen en gaan zelf lekker aan de slag in De Uitvinderij. Wanneer ze vier vriendjes of vriendinnetjes meenemen, krijgt de jarige een klein cadeautje. Alle kinderen krijgen een glas limonade om te proosten op de jarige!

Voor een familiedag of kinderfeestje gelden andere tarieven. Alleen op reservering mogelijk.

De Spelerij in Dieren leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 17,00 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor kinderen.

 Bezoek www.spelerij.nl

Ga zelf aan de slag. Foto: De Spelerij.
Samen spelen! Foto: De Spelerij.
Ga zelf aan de slag. Foto: De Spelerij.
Ga zelf aan de slag. Foto: De Spelerij.
Ga zelf aan de slag. Foto: De Spelerij.
Maak je eigen creatie. Foto: De Spelerij.
Ga zelf aan de slag. Foto: De Spelerij.
Wat ga jij maken? Foto: De Spelerij.
Ga zelf aan de slag. Foto: De Spelerij.