Uitstapjes vlakbij De Spelerij

Erfgoedcentrum Rozet

ARNHEM, GELDERLAND - Erfgoedcentrum Rozet (voorheen Historisch Museum Arnhem) laat de geschiedenis van de stad Arnhem herleven.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag

Dagje met de herder mee

RHEDEN, GELDERLAND - Ervaar het leven van een schaapherder voor één dagje in Rheden. Ga mee met de herder en luister naar zijn verhalen over de kudde, de natuur en het werk.

gesloten, open van  19 mei t/m 16 september

Hotel Ruimzicht

ZEDDAM, GELDERLAND - Hotel Ruimzicht is een sfeervol en goed verzorgd familiehotel, vlak bij de grens met Duitsland. Geniet van een gezellig verblijf hier en maak een mooie wandel- of fietstocht in de omgeving.

elke dag geopend

Wisentensafari op de Veluwe

KOOTWIJK, GELDERLAND - Verken een verborgen stukje Veluwe en spot wisenten in hun natuurlijke omgeving. Dit kan per fiets of lopend. Wie weet zie je tijdens de reis ook herten en wilde zwijnen.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Zwembad De Schaeck

TWELLO, GELDERLAND - Zwembad De Schaeck staat garant voor heerlijk ontspannen. Het bad is voorzien van verschillende binnen- en buitenbaden. Bij mooi weer kan in de ligweide worden gezond.

elke dag geopend

Museum Bronbeek

ARNHEM, GELDERLAND - In Museum Bronbeek word je door middel van voorwerpen en schilderijen uit Nederlands Indië meegenomen naar het koloniale verleden van Nederland.

's maandags gesloten